The Weeknd prodaje svoju luksznu vilu iz snova!

Pisanjem prvog ovakvog bloga želim da Vas uvedem i u ovaj dio kada su kuće iz snova u pitanju. A to su kuće poznatih! Nadam se da će Vam se svidjeti ovakvi blogovi.

Ova luksuzna vila se nalazi se u enklavi slavnih, Hiden Hillsu, sjeverno od glavnog dijela Los Angeles-a. Ovaj dom sadrži 1350 kvardata, a 2017. godine je koštao 18,2 miliona dolara. Unutar glavne kuće, dizajn enterijera ima minimalistički, skoro skandinavski izgled i stil. Glavni akcenti enterijera su glatki beli zidovi, visoki plafoni i široki drveni podovi. Sve su sobe velike, prozračne i otvorenog plana sa ogromnim, staklenim vratima u crnom okviru. Kuhinja sadrži granitna ostrva i ogroman frižider i zamrzivač od nerđajućeg čelika. Nadomak nje, nalazi se vinski podrum sa sopstvenom kontrolom klime i plavim neon osvetljenjem. U susjednoj porodičnoj sobi nalazi se elegantan kamin sa mermerom i vrata koja se otvaraju prema terasi sa grejanim podovima i nadstrešnicom, idealnom za obedovanje na otvorenom. Na glavnom nivou vile nalazi se formalna trpezarija, privatni bioskop, elegantna kancelarija i bar. Elegantno drveno stepenište vodi do drugog sprata sa sedam spavaćih soba, uključujući glavni apartman sa ogromnim ugradnim garderoberom i mermernim kupatilima sa odvojenom kadom i tušem i privatnom terasom.

Konstruisana kako bi bila dom za Weekndovu kolekciju automobila – trenutno poseduje McLaren P1, novi Lamborghini Aventador SV Roadster, Bentley Mulsanne i klasični Porsche 911, garaža je dobila tri opcije neonske rasvete u tonovima ljubičaste, plave i zelene boje. Njena vrata su kreirana od stakla, tako da zaista dobija na svojoj vrijednosti. Popularni pjevač odlučio je da proda luksuznu vilu, a za nju traži 24,995 miliona dolara. Šta vi kažete na ovu luksuznu vilu?

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started