NAJELEGANTNIJA VILA BRITANSKOG BEVERLY HILLSA

U ovoj luksuznoj vili su živjeli brojni bogati ljudi poput John Lennon i Ringo Starr, Elton John, Tom Jones, Kate Winslet i Jenson Button, uz brojne svjetske vođe, političare i diplomate. Smješteni u zatvorenoj enklavi, s ogromnim vilama koje koštaju i do 20 miliona dolara, ovaj se dio Velike Britanije često naziva engleski Beverly Hills.

Zaobljeni prostor bara naglašen je polukružnim vinskim podrumom, dok se vrata u blizini bazena otvaraju na veličanstvenu terasu, idealnu za organiziranje zabava. Na ovom spratu se također nalaze privatno kino, kuhinja, stan za osoblje i garaža koja ima dovoljno mjesta za pet automobila.

Na prvom spratu vile nalazi se elegantna soba s vratima koja vode u dvorište, dok se u njoj nalaze i kućni ured ispunjen prirodnim svjetlom i obližnja biblioteka.  Ukrašeno stubište od lijevanog željeza vodi vas na nivo sa spavaćim sobama i velikim majstorskim apartmanom koji sadrži ogromne ugradbene ormare i naravno, svoju privatnu kupaonicu.

Nedaleko od ove vile nalazi se poznati golf klub koji je namijenjen samo članovima, zajedno sa teniskim centrom i svim ostalim sadržajima.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started